Om os

Vi har givet virksomheder og kommuner enkle og pålidelige GPS-løsninger siden 2011 og har kontor i Sverige, England, Tyskland og USA.

WorkMirror

WorkMirror er en del af Enera International AB og er en hastigt voksende aktør inden for telematik i Sverige. Vores forretningsmodel er baseret på en SaaS-løsning (Software as a Service), hvor vi tilbyder en komplet løsning til elektroniske kørebøger. Vores GPS-enheder er nemme at installere, og vi stræber altid efter, at vores tjenester er intuitive og nemme at bruge. WorkMirror beskæftiger i øjeblikket en håndfuld mennesker, hvilket giver os en stor fordel og giver os mulighed for at tilbyde betydeligt lavere priser end vores svenske konkurrenter.

Vi er en solid virksomhed, der har tilbudt GPS-løsninger i mange år. Vores risikoklasse på UC er 5, hvilket svarer til en virksomhed med meget lav risiko. Hvis du vil læse mere om risikoklasser, kan du gøre det her.  Enera er en stabil og rentabel virksomhed. Læs om os på allabolag.se

ISO-certificering

ISO 9001 fokuserer på kvalitetssikring. WorkMirror vil levere en stabil, høj kvalitet til vores kunder og dermed sikre en høj grad af kundetilfredshed. Vores kvalitetsniveau skal holde en sund balance mellem kundevenlighed, omkostninger og personalets trivsel.

ISO 27001 fokuserer på informations sikkerhed. Ved at overholde denne standard sikrer vi metodisk og bevidst arbejde for at imødekomme informations sikkerhed i virksomheden.