Ofte stillede spørgsmål

Her har vi en liste over de mest almindelige spørgsmål, vi får om kørebøger, og hvordan man kommer i gang med WorkMirror. Hvis dit spørgsmål ikke er dækket af svarene nedenfor, så tøv ikke med at kontakte os. Vores kundeservice besvarer gerne dine spørgsmål.
En elektronisk kørebog dokumenterer et køretøjs rejser og holder styr på tiderne og afstandene for hver rejse. GPS-enheden sidder normalt i bilen og måler den nøjagtige afstand af alle ture og understøtter ofte Skattestyrelsens dokumentationskrav.
Skattemyndighederne kræver dokumentation for virksomhedens drift. En godkendt kørebog skal indeholde Skattestyrelsens dokumentationskrav. En godkendt kørebog skal indeholde: Start adresse, stop adresse, formålet med turen og kilometertal af turen. Her kan du se en skabelon til en kørebog
Der er hovedsageligt to områder, hvor der er et stort potentiale for omkostningsbesparelser. 1) Reducere andelen af private rejser, som påvirker både tid og brændstof forbrug. 2) Optimering af køretøjer. Ved at se, hvordan bilerne bruges, kan du lettere tilpasse mængden af biler baseret på virkeligheden. Besparelser varierer fra sag til sag, men omkostningsbesparelser på mellem 10-15% er ikke ualmindelige.
Vi har en enkel on-boarding, der giver dig mulighed for at komme i gang med det samme. Se vejledningen til, hvordan du kommer i gang her.
Målerpositionen beregnes ved hjælp af enhedens GPS og kan også kalibreres manuelt, når du føler at der er behov for det.
Ja, WorkMirror registrerer passager for trængselsafgift i Gøteborg og Stockholm og du har mulighed for at se gebyrerne for hvert køretøj fordelt på ture på arbejde eller privat, når du for eksempel udtager din månedlige rapport.
OBD er bilens diagnose udtag. Udtaget bruges normalt af bilmekanikere, når man analyserer og foretager fejlfinding af bilens styresystem. Fra OBD-udtaget kan du også få strømforsyning samt aflæse bilens data eller målerposition. OBD har været standard på alle biler, der sælges i EU siden 2001. Placeringen af udtaget afhænger af producenten og modellen, men den mest almindelige placering er bag instrumentbrættet, under rattet eller mellem førersæderne.
Du kan nemt flytte enheden fra den bil, du har til hensigt at udskifte, og derefter tilslutte den til et andet køretøj.
Du kan nemt generere en ny adgangskode på https://app.workmirror.com ved at indtaste den e-mail adresse din konto er knyttet til.
Du kan læse om alt fra leverancer til opsigelse i vores købsbetingelser.