Anvendelsesområder

Styring af din virksomheds biler kan være både tidskrævende og besværligt, hvilket er grunden til at elektroniske kørebøger er blevet standard i en række forskellige brancher. Kommunal kørsel er standard i dag for de fleste kommuner. Entreprenører, håndværkere og servicevirksomheder bruger elektroniske kørebøger til at spare omkostninger og undgå skattetillæg under revisioner.

Kørebog

Kommuner og den offentlige sektor

De fleste kommuner bruger i dag en eller anden form for elektronisk kørebog. Implementering af elektroniske kørebøger fører ofte til øget kontrol og store besparelser. Både ved at bruge bilerne mere effektivt og reducere antallet af biler, men også ved at overvinde misbruget af køretøjerne.

WorkMirror er velegnet til at opfylde de specifikke krav, som en kommune kan have. For eksempel tilbyder vi den samme enhed til GPS-sporing og chauffør identifikation. Det betyder, at du kun har brug for en enhed i bilen og dermed reducerer dit besvær.

Byggeri og anlæg

Som elektriker, blikkenslager eller tømrer er du som regel ude i marken i store dele af din arbejdsdag. Så er der ofte behov for at kunne skelne mellem, hvilke arbejdspladser eller kunder du har besøgt og hvor længe. Med WorkMirror får du hurtigt og nemt overblik over, hvem og hvor meget tid du bruger med forskellige kunder. Derudover undgår du ubehagelige overraskelser og kan nemt vise rapporter om, hvordan dine køretøjer har kørt, alt efter Skattestyrelsens retningslinjer for kørebøger og dokumentation.

Elektronisk kørebog for bud og levering

Mindre virksomheder og entreprenører

Som ejer og entreprenør i en lille virksomhed er udfordringen at minimere administration og overhead. Samtidig ønsker vi at minimere forskellige typer risici.
Hvis din virksomhed ikke kun udføres på et kontor, er elektroniske kørebøger en del af dette puslespil. I stedet for manuelt at føre kørebøger og indsamle dataene, så lad kørebogen automatisk indsamle dataene. Skulle der gennemføres en skatterevision, har du også reduceret risikoen for uvelkomne sanktioner hvor Skattemyndigheden ikke er tilfreds med din dokumentation.

Vi har været en lille virksomhed selv og har nedenfor nogle links til oplysninger, der kan være af interesse for dig som en lille virksomhedsejer: