GPS-enhed med chauffør identifikation

Har du biler, der regelmæssigt køres af forskellige mennesker? Så kan du nemt se, hvem der har kørt med vores GPS-enhed med indbygget chauffør identifikation.

En enhed i stedet for to

Med denne enhed behøver du ikke at have to enheder i din bil. Enheden har en indbygget RFID-læser, der genkender de mest almindelige tags og kort på markedet.
Enheden er primært for dem, der ønsker at være i stand til at forbinde chauffører til kørte ture. Enheden giver mulighed for at identificere føreren med RFID tag. Det betyder, at du kan bruge dine eksisterende kort eller tags sammen med vores kørebog uden at skulle indsætte en ekstra enhed i bilen.

Nem at installere

Da chauffør identifikation er integreret i GPS-enheden, er enheden betydeligt lettere at installere end den traditionelle chauffør identifikation.
Find et passende sted at placere GPS-enheden. Sæt micro USB-stikket i enheden, og tilslut cigaretstikket til cigaret udtaget. Fastgør om nødvendigt kablet med klips. Nu er enheden klar til brug. Enheden kan fungere i flere dage uden strømforsyning.

Tekniske data

WorkMirror Tracker er designet med egenskaber, der får den til at fungere til sit formål
ParameterBeskrivning
Dimension105x60x18 mm
Vikt127g
Batteri2.000 mAh
Buffert minne2.000 positioner
Känslighet- 162 dBm

Understøtter markedets mest almindelige RFID-tags

EM

EM er en RFID-standard, der er almindelig i nordiske adgangssystemer af forskellig arter. Mest almindelige er i form af tags, hvor mærket fungerer som en nøgle til at åbne døre og porte.

MiFare

Mifare er den mest almindelige type, når det kommer til chipkort. Det bruges i alt fra offentlige transportkort, som passage på genbrugspladser, til billetter og arrangementer og til mange andre formål.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

En fuldt opladet enhed, der er ude at køre, varer ca. 5 dage. Så skulle det af en eller anden grund blive revet ud, vil det fortsætte med at optage ture.
Nej. Da vi ser langsigtet på vores kunderelationer, har vi bagt enheden ind i prisen. Du betaler ikke noget for selve enheden.
Overvejer du at købe en stor mængde enheder? Kontakt en af vores sælgere.